BHP Niedzielscy
0
Showa Rękawice ochronne odporne chemiczne B0700
Więcej zdjęć
 Rękawice ochronne odporne chemiczne B0700  Rękawice ochronne odporne chemiczne B0700

Showa Produkt polski
Rękawice ochronne odporne chemiczne B0700 Art. B0700

Dostępność: W ciągłej sprzedaży

Rozmiar: 7 - 9 (tabele rozmiarów)

Showa
Ilość
- +
Uwagi
Zadzwoń Masz pytania? Zadzwoń 33 852 57 23

Opis produktu

  • Powłoka na całej powierzchni.
  • Krawędź wykończona ściegiem dzierganym.
  • Wykończenie zmechacone.
  • Bezpudrowa, obróbka ułatwiająca zakładanie.
  • Anatomiczny kształt.
  • Bezszwowa.
  • Kolor biały.
Branże:
  • chemiczna,
  • farmaceutyczna,
  • lotnicza.
Korzyści:
  • Cienka, lekka rękawica, dająca uczucie „drugiej skóry”.
  • Uszczelnia i chroni dłoń przed substancjami chemicznymi, przy czym pozostaje elastyczna.
  • Nieprzepuszczalna, odpowiednia do pracy w wilgotnych środowiskach lub miejscach, w których występują smary.
  • Powierzchnia umożliwia bezpieczny chwyt śliskich przedmiotów.
  • Łatwo się zakłada i zdejmuje, niekłacząca, bezpyłowa.
  • Zaprojektowana, by nie krępować ruchów oraz ciągłego noszenia.
  • Zwiększona ochrona przedramienia.

Normy produktu

  • EN388:2003 3000
    EN388:2003 Rękawice chroniące przed zagrożeniami Mechanicznymi (poziomy otrzymane po stronie chwytnej)

      Atrybut 1 : Odporność na ścieranie (od 0 do 4) 
      Atrybut 2 : Odporność na przecięcie ostrym narzędziem (od 0 do 5) 
      Atrybut 3 : Odporność na rozdzieranie (od 0 do 4) 
      Atrybut 4 : Odporność na przekłucie (od 0 do 4)
  • EN374-2:2003
    EN374-2:2003 Rękawice chroniące przed substancjami chemicznymi i mikroorganizmami - Część 2: Wyznaczanie odporności na prze­siąkanie

    Atrybut 1 : Rękawice odporne na mikroorganizmy (bakterie, grzyby), testowane według normy EN374-2
  • EN374-3:2003
    EN374-3:2003 Rękawice chroniące przed substancjami chemicznymi i mikroorganizmami - Część 3: Wyznaczanie odporności na prze­nikanie substancji chemicznych

    Atrybut 1 : Rękawice odporne na przenikanie substancji chemicznych, testowane według normy EN374-3
Błąd

Coś poszło źle, wróć do formularza